Medische Vakgroep Korsakov op donderdag 1 december 2022

Medische Vakgroep Korsakov op donderdag 1 december 2022

Save the date!
Donderdag 1 december 2022
wordt de eerste bijeenkomst gehouden van de Medische Vakgroep van het Korsakov Kenniscentrum. De bijeenkomst is bedoeld voor alle artsen, medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en ander medische professionals (incl. i.o.) betrokken bij de zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov en aangesloten bij het Korsakov Kenniscentrum.
De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden.

De bijeenkomst staat onder voorzitterschap van dr. Ineke Gerridzen, Specialist Ouderengeneeskunde bij zorginstelling Atlant. Onder haar leiding zal tussen 14.45 - 17.00 uur de bijeenkomst plaatsvinden.

Programma
Het eerste deel van de bijeenkomst staat in het teken van kennismaking, inventarisatie en toelichting op de vakgroep. In het tweede gedeelte zal Brenda Frederiks, universitair docent gezondheidsrecht aan het Amsterdam UMC (locatie VUmc) over het thema de Wet Zorg en Dwang een presentatie geven met ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Ter inventarisatie zouden we de aangesproken doelgroep willen verzoeken om de onderstaande surveymonkey in te vullen.
https://nl.surveymonkey.com/r/NZFFD9Y

  aanmelden

Voor de ALV en het Wetenschapsforum Korsakov moet apart aangemeld worden!


Het verzoek aan de lezer is om deze uitnodiging door te sturen naar de medische dienst van de instelling.
Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van het Korsakov Kenniscentrum meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief: https://korsakovkenniscentrum.nl/nieuws