Vragenlijst voor onderzoek Ariën van der Lugt

Ariën van der Lugt is werkzaam als teamleider behandelzaken op locatie Slingedael en Tussendael van Lelie zorggroep in Rotterdam. Daarnaast is hij bezig met een studie Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit en voert momenteel een onderzoek uit. Voor dit onderzoek vraagt hij lezers om hulp met de vraag om de onderstaande vragenlijst in te vullen.

 

Beste lezer,

Onderzoek doen in een tijd waarin het coronavirus rondgaat is een grote uitdaging. Ik ben Ariën van der Lugt werkzaam in Slingedael, onderdeel van de Leliezorggroep te Rotterdam. Voor mijn masterthesis doe ik nu een onderzoek naar de mate van persoonsgerichte zorg voor Korsakov-patiënten.

Persoonsgerichte zorg wordt mogelijk beïnvloedt door meerdere factoren. Drie factoren die ik ook meeneem in het onderzoek zijn de mate van stigma van zorgprofessionals op Korsakov, de mate van gepercipieerde autonomie en de mogelijke invloed van de fysieke aanwezigheid van familie en naasten.

Het is een super interessant onderzoek, maar dat zegt natuurlijk iedereen.

De uitkomsten van dit onderzoek zal ik delen via de KKC zodat jullie kunnen zien hoe interessant dit onderzoek is geweest. Om de resultaten aan jullie te kunnen presenteren heb ik wel jullie hulp nodig.  Dat kan je doen door de bijgevoegde vragenlijst in te vullen via onderstaande link. Dit kost maximaal 10 minuten van jullie tijd. Hopelijk ben je bereidt mee te helpen.

Hartelijke groet,
Ariën van der Lugt

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bpCSfW9MWxOE1vv