In beeld: expertisecentrum MeanderGroep - Lückerheide Kerkrade

In beeld: expertisecentrum MeanderGroep - Lückerheide Kerkrade

"Waar ik echt blij van word? Een gelukkige bewoner die tegen mij kan zeggen dat die hier ondanks alles prettig woont. En dat de medewerker die het moet doen, dit met veel plezier doet.” Dat zegt Wilma Gerards, manager/projectleider expertisecentrum bij Lückerheide, onderdeel van de MeanderGroep.

In deze video laat het Korsakov Kenniscentrum zien hoe de zorg voor de 60 bewoners van Korsakov-expertisecentrum Lückerheide eruitziet. Dorien en Peter zijn twee bewoners die vertellen wat er zoal te doen is. Directeur Mieke Franssen legt uit wat een expertisecentrum doet. En manager Wilma Gerards vertelt hoe zij samen met haar collega's ervoor zorgt dat de bewoners een waardevolle dag hebben en zich thuisvoelen.

Deze video is onderdeel van een reeks van 13 video's die we maakten om te laten zien wat een Regionaal Expertisecentrum (REC) doet. Hoe helpen zij Korsakov-zorg te verbeteren? Bekijk hieronder het videoverhaal van het de Lückerheide. En ontdek op de eigen website van de MeanderGroep meer over de Korsakov-zorg. 

 

Meer video's bekijken?

Mensen met het syndroom van Korsakov en hun begeleiders vertellen hoe Korsakov-zorg eruitziet.

Bekijk onze videoreeks