Hendrik Jan van den Berg volgt Petra van Dam op als voorzitter KKC

Hendrik Jan van den Berg volgt Petra van Dam op als voorzitter KKC

Petra van Dam (bestuurder bij Amsta) neemt vandaag afscheid als voorzitter van het Korsakov Kenniscentrum (KKC). Ruim vier jaar heeft Petra met veel energie haar voorzitterschap vormgegeven. Ze kreeg bij haar afscheid veel lof en dankbetuigingen vanuit de vereniging en het bestuur. Hendrik Jan van den Berg (lid van de Raad van Bestuur bij Lelie zorggroep) is vandaag in de ALV benoemd tot haar opvolger.  

Met het afscheid van Petra start ook een nieuwe fase voor de vereniging KKC. Met de nieuw aangenomen statuten is de vereniging klaar om zich verder te ontwikkelen als doelgroepnetwerk Korsakov. De belangrijke stappen die het KKC heeft gezet in de voorbereiding naar invulling van de nieuwe kennis- en expertise-infrastructuur zijn gezet onder voorzitterschap van Petra. Het KKC is als vereniging en kennisnetwerk klaar om hieraan invulling te geven.

Hendrik Jan van den Berg is in de ALV benoemd tot de nieuwe voorzitter van het bestuur van het KKC. Hiermee is ook continuïteit in het bestuur geborgd. Hendrik Jan zal het penningmeesterschap neerleggen en zal als voorzitter zijn deelname aan het bestuur KKC voortzetten.

Lelie zorggroep is één van de oprichters van het Korsakov Kenniscentrum.