Voorbereidingen in volle gang voor de landelijke Korsakov sportdag!

Voorbereidingen in volle gang voor de landelijke Korsakov sportdag!

Het mooie weer komt eraan, de zomervakanties gaan binnenkort van start, en daarna is het eindelijk zover: de landelijke Korsakov sportdag op 10 september! Dit jaar ontvangen we met veel enthousiasme 23 teams uit het hele land – we zitten helemaal vol. 

Vanuit Atlant zijn we druk bezig met de invulling van het evenement. Het programma krijgt steeds meer vorm, en alles staat in het teken van de Olympische Spelen. De dag zal geopend worden met het ontsteken van het Olympisch vuur in Beekbergen, een moment waar we allemaal naar uitkijken. 

De eerste ronde spellen begint om 11.00 uur, waarbij teams hun sportieve talenten kunnen laten zien. Na een intensieve ochtend kunnen alle deelnemers om 12.30 uur genieten van een welverdiende lunch. Om 13.30 uur starten we met de tweede ronde spellen, die we rond 15.00 uur afsluiten. 

Na de inspanningen van de dag zorgen we voor iets lekkers te eten en te drinken voor iedereen. De prijsuitreiking zal ook rond die tijd plaatsvinden, een spannend moment waarop we de winnaars in het zonnetje zullen zetten. 
We hopen jullie allemaal te ontvangen op 10 september. Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar een geweldige dag vol sport en plezier! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief