Volop sport en spel bij eerste landelijke sportdag Korsakov

Volop sport en spel bij eerste landelijke sportdag Korsakov

Wauw! Ruim 100 deelnemers met hun begeleiders uit het hele land zijn gisteren in Gemeente Landgraaf geweest om te genieten van een heerlijke dag vol sport en spel, maar vooral: plezier.

Meandergroep Zuid-Limburg heeft namelijk in samenwerking met het Korsakov Kenniscentrum en maar liefst 10 andere zorgorganisaties in het land wederom een bijzondere sportdag georganiseerd, speciaal voor mensen met het syndroom van Korsakov. Het doel is om in een super leuke en sportieve setting verbinding met elkaar te maken. Samen bewegen en plezier hebben is tenslotte niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook voor je geest. Kortom, een win-win situatie voor het persoonlijke welbevinden van deze kanjers!

Vijftien topteams spelen super enthousiast tegen en met elkaar, aangemoedigd door voormalig Nederlands bokser en 3-voudig winnaar van Olympisch brons Arnold Vanderlyde. Wát een interactie en stralende gezichten! En bij INspanning hoort natuurlijk ook ONTspanning. Dus een stevige lunch, een lekker ‘sjtukske vlaai’ en een afsluitend een wokbuffet mag niet ontbreken. Kortom, genoeg ingrediënten voor een méga TOP dag zoals gisteren!

In het bijzonder dank aan Kristel Hakke, Guido Loop en Romy Duchateau van MeanderGroep Expertisecentrum Lückerheide voor de geweldige organisatie. Tevens dank aan het Korsakov Kenniscentrum, het programma van FNO Klein Geluk, de sponsoren en uiteraard de grote inzet van onze bevlogen medewerkers en vrijwilligers!

𝙊𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙨𝙖𝙩𝙞𝙚𝙨: * Korsakov Kenniscentrum * FNO Zorg voor kansen * Amsta * ZorgAccent * Archipel Zorggroep * SVRZ * Het Parkhuis * Rivas Zorggroep * Valkenhof * BrabantZorg * Saffier zorg & begeleiding * Atlant wonen zorg welzijn

𝙎𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙚𝙣: * Lions Clubs International Kerkrade * Bakkerij Voncken * Daily Fresh Food * Anytime Fitness Simpelveld * Vegro * SAM SECURITY * Meander Vrienden * WML