Uitreiking certificaat 1ste trainingsgroep certificaat EDB

Op woensdag 3 juli heeft de eerste groep van de training 'Empathisch Directieve Benadering bij Korsakov' vanuit het Korsakov Kenniscentrum hun certificaat ontvangen.

De training vond plaats op locatie Steijndeld van zorginstelling Rivas in Gorinchem. De enthousiaste deelnemers van locatie Steijdeld zijn 13 maart van start gegaan en hebben samen met trainers John Nieboer, Ingrid Schouten en Mathilde Bos de theorie en vaardigheden over het C/K model en de empathisch Directieve Benadering geleerd maar vooral ook veel geoefend in zowel de praktijk als met een rollenspel.

Saffiergroep Den Haag

Zorginstelling Saffier in Den Haag biedt al jarenlang zorg en begeleiding aan cliënten met het syndroom van Korsakov. Op basis van deze kennis en ervaring heeft Saffiergroep de methode Empathisch Directieve Benadering ontwikkeld en omgezet in een training met bijbehorend les- en docentenmateriaal. Vanuit deze training wordt er ook een herhalingstraining aangeboden.
Vanaf 2019 wordt de training door het Korsakov Kenniscentrum verzorgd en zal voortaan de naam (herhaling) Empathisch Directieve Benadering bij Korsakov dragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@korsakovkenniscentum.nl

De training is geaccrediteerd met 13 punten in het kwaliteitsregister van V&VN.

Namens het Korsakov Kenniscentrum van harte gefeliciteerd!!