Beluister onze podcast: Alles over Korsakov

Beluister onze podcast: Alles over Korsakov

Over Korsakov bestaan nogal wat feiten en fabels. Om kennis over en ervaringen met Korsakov te delen heeft het Korsakov Kenniscentrum daarom een unieke nieuwe podcast ontwikkeld: Over Korsakov. In deze podcastserie van het Korsakov Kenniscentrum hoor je alles wat je altijd al wilde weten over Korsakov, het belang van goede zorg en hoe die in Nederland geregeld is. Vanaf vandaag is de eerste aflevering te beluisteren!

Host Nathalie Koopman praat in deze nieuwe serie met verschillende gasten, variërend van onderzoekers tot cliënten, over de vele facetten van deze aandoening die inmiddels tussen de 8.000 en 10.000 mensen in Nederland raakt.

De podcast bestaat uit zes delen die elk op een toegankelijke manier verschillende aspecten van Korsakov behandelen. De eerste aflevering gaat in op wat Korsakov nu eigenlijk precies is. Daar bestaan nog best wat misverstanden over. Wie aan Korsakov denkt, denkt vaak aan de gevolgen van langdurig en veel alcohol drinken. Maar wat is Korsakov nou echt? Wie zijn de mensen die lijden aan Korsakov en welke desastreuze gevolgen heeft dit voor henzelf en hun omgeving?

De eerste aflevering luisteren? Dat kan hier!

Vind je de podcasts Over Korsakov interessant? Deel ‘m in je netwerk!

Wil je meer weten over Korsakov? Kijk dan op www.korsakovkenniscentrum.nl

Podcastserie: Alles over Korsakov

In deze podcastserie hoor je alles wat je altijd al wilde weten over Korsakov, het belang van goede Korakov-zorg en hoe die in Nederland geregeld is.

Luister de podcastserie