Jouw inbreng gevraagd: Kennisagenda 2024-2028 voor Korsakov-zorg

Jouw inbreng gevraagd: Kennisagenda 2024-2028 voor Korsakov-zorg

De voorbereidingen voor het maken van de Kennisagenda 2024-2028 zijn begonnen. Dit is jouw kans om een directe impact te hebben op de toekomst van de Korsakov-zorg. De Kennisagenda bevat de prangende vragen en uitdagingen die jullie in de praktijk tegenkomen en waarvoor nieuwe kennis en onderzoek essentieel is. 

We nodigen je uit om een korte vragenlijst in te vullen. Jouw input is cruciaal, want we willen echt inspelen op de behoeften en vragen die zich in de praktijk voordoen. 

De vragenlijst blijft open tot en met 8 november a.s. dus neem alsjeblieft de tijd om je stem te laten horen. Deze inbreng zal worden besproken tijdens een landelijke bijeenkomst op 22 november. Samen met onderzoekers, projectleiders en collega-zorgprofessionals gaan we bespreken welke kennisvragen prioriteit moeten krijgen in de periode 2024-2028. 

Dus laten we samenwerken en ervoor zorgen dat de Kennisagenda daadwerkelijk de uitdagingen weerspiegelt die jij en je collega's dagelijks tegenkomen. Jouw bijdrage maakt het verschil. Samen kunnen we de toekomst van de Korsakov-zorg verbeteren. 

Invullen vragenlijst