E-learning Korsakov Gevorderde

E-learning Korsakov Gevorderde

Online
5 Accreditatiepunten
€ 85

E-learning-module om op de momenten die jou uitkomen verdiepende kennis op te bouwen over Korsakov. Wat het betekent om ermee te leven, waarmee krijg je als zorgverlener te maken en welke benadering is het meest effectief (empathisch directieve benadering)?

De module is een verdieping van de basismodule Korsakov. Soms vatten we de leerstof uit de module Korsakov Basis samen. In deze module maak je kennis met Bert. Hij is 63 jaar en heeft het syndroom van Korsakov. In iedere les wordt met behulp van de leerstof aangegeven hoe dit bij Bert is.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  1. het syndroom van Korsakov en de ziekte van Wernicke
  2. de stoornissen
  3. de gevolgen van het syndroom van Korsakov
  4. diagnostiek en behandeling
  5. interventies
  6. wonen
  7. verschillende disciplines
  8. juridische zaken

Voor wie?
Zorgverleners die de basismodule Korsakov al gevolgd hebben en de kennis over Korsakov willen herhalen en verdiepen. De module is afgestemd op MBO niveau 3. De inhoud is echter ook geschikt voor niveaus langer of hoger, deze zullen de module langer of korter doorlopen.

Accreditatie
5 punten bij V&VN Kwaliteitsregister.

Tijdsduur
Het volledige programma neemt 5 uur in beslag. Je kunt zelf indelen hoeveel je in één keer wilt doen, het programma gaat steeds verder waar je gestopt bent.

Datum
Zelf in te plannen, op momenten die jou uitkomen.

Kosten
€ 65,- per licentie (vrijgesteld van BTW) voor leden, € 85,- per licentie (vrijgesteld van BTW) voor niet leden.

Toetsing
Het programma sluit af met een toets, bij voldoende score ontvang je een certificaat.

 

Meer weten over deze training?

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende kostenopgave contact op met Marga ten Wolde, coördinator Korsakov Kenniscentrum, info@korsakovkenniscentrum.nl 

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze Algemene Voorwaarden en ons privacy-beleid van toepassing.

E-learning Korsakov Gevorderde