Vakgroep maatschappelijk werkers

Vakgroep maatschappelijk werkers

  • 13 dec. 10:30 - 13:00
  • 1931 Congrescentrum Oude Engelenseweg 1 ‘s-Hertogenbosch
  • 30 Plaatsen
  • € 0 per deelnemer

Het Korsakov Kenniscentrum faciliteert specifieke disciplines binnen de Korsakov-zorg door het organiseren van Vakgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten, die idealiter twee keer per jaar plaatsvinden, zijn bedoeld voor kennisdeling- en ontwikkeling, casuïstiek besprekingen, intervisie en netwerken. Het gebruik maken van werkervaring en gedeelde kennis leidt tot het verdiepen van de kwaliteit van de discipline en betere zorg aan de cliënt. Daarnaast leidt het tot het ontdekken van kennishiaten en biedt het mogelijkheden om samenwerkend (wetenschappelijk) onderzoek te verrichten.

Op woensdag 13 december vindt de Vakgroep Maatschappelijk werkers plaats. De start is om 10.30 uur. Na de bijeenkomst ben je aansluitend ook van harte welkom op ons Wetenschapsforum, dat op dezelfde locatie plaatsvindt. Let op: meld je hiervoor wel apart aan.

Voorzitters

Mandy Dekker (Pro Persona) en Tobias Lange (Atlant).

Werk jij als maatschappelijk werker met mensen met het syndroom van Korsakov? Zet deze dag dan alvast in je agenda en meld je aan! Na aanmelding ontvang je een mail met de vraag of je fysiek of digitaal wilt aansluiten. Het programma en documenten krijg je in oktober.

Meer weten?

Neem dan contact op met coördinator Marga ten Wolde via info@korsakovkenniscentrum.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Vakgroep maatschappelijk werkers