Vakgroep (gz-)psychologen

Vakgroep (gz-)psychologen

  • 13 dec. 10:00 - 13:00
  • 1931 Congrescentrum Oude Engelenseweg 1 ‘s-Hertogenbosch
  • 30 Plaatsen
  • € 0 per deelnemer

Het Korsakov Kenniscentrum faciliteert specifieke disciplines binnen de Korsakov-zorg door het organiseren van Vakgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten, die idealiter twee keer per jaar plaatsvinden, zijn bedoeld voor kennisdeling- en ontwikkeling, casuïstiek besprekingen, intervisie en netwerken. Het gebruik maken van werkervaring en gedeelde kennis leidt tot het verdiepen van de kwaliteit van de discipline en betere zorg aan de cliënt. Daarnaast leidt het tot het ontdekken van kennishiaten en biedt het mogelijkheden om samenwerkend (wetenschappelijk) onderzoek te verrichten.

Op woensdag 13 december organiseren we een vakgroepbijeenkomst tussen 10.30 en 13.00 uur voor de Vakgroep (gz)psychologen (inloop vanaf 10.00 uur). Daarna ben je ook welkom op ons Wetenschapsforum, dat op dezelfde locatie plaatsvindt (let op: wel apart aanmelden!)

Voor de bijeenkomst zouden we graag casuistiiek willen ontvangen. Mocht je een casus hebben, neem dan contact op met de voorzitters. 

Voorzitters

Misha Oey (Lelie zorggroep) en Yvonne Rensen (Vincent van Gogh Instituut).

Werk jij als (gz)psycholoog met mensen met het syndroom van Korsakov? Zet deze dag dan alvast in je agenda en meld je aan! Het programma en bijbehorende documenten ontvang je dan later in je mail.

Meer weten?

Neem contact op met coördinator Marga ten Wolde via info@korsakovkenniscentrum.nl

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Vakgroep (gz-)psychologen