Vakgroep Geestelijk verzorgers (hybride)

Vakgroep Geestelijk verzorgers (hybride)

  • 28 jun. 15:00 - 17:00
  • 50 Plaatsen
  • € 0 per deelnemer

Het Korsakov Kenniscentrum faciliteert specifieke disciplines binnen de Korsakov-zorg door het organiseren van Vakgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten, die idealiter twee keer per jaar plaatsvinden, zijn bedoeld voor kennisdeling- en ontwikkeling, casuïstiek besprekingen, intervisie en netwerken. Het gebruik maken van werkervaring en gedeelde kennis leidt tot het verdiepen van de kwaliteit van de discipline en betere zorg aan de cliënt. Daarnaast leidt het tot het ontdekken van kennishiaten en biedt het mogelijkheden om samenwerkend (wetenschappelijk) onderzoek te verrichten.

Op woensdag 28 juni vindt de Vakgroep Geestelijk verzorgers plaats. Je kunt deze bijeenkomst zowel fysiek als digitaal bijwonen. Het fysieke gedeelte zal georganiseerd worden bij Domus Nostra in Den Haag (Saffier). Voorzitters van de bijeenkomst zijn Berdien Spoelman (Noorderbreedte) en Ineke Zuurmond (Saffier).
Fysiek starten we om 13.00 uur met lunch en rondleiding, met aansluitend digitaal tussen 15.00 en 17.00 uur het programma.

Werk jij als geestelijk verzorger met mensen met het syndroom van Korsakov? Zet deze dag dan alvast in je agenda en meld je aan! Na aanmelding ontvang je een mail met de vraag of je fysiek of digitaal wilt aansluiten. De links en documenten zullen ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst toegestuurd worden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met coördinator Marga ten Wolde via info@korsakovkenniscentrum.nl

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Vakgroep Geestelijk verzorgers (hybride)