Vakgroep geestelijk verzorgers

Vakgroep geestelijk verzorgers

  • 13 dec. 10:00 - 13:00
  • 1931 Congrescentrum Oude Engelenseweg 1 ‘s-Hertogenbosch
  • 20 Plaatsen
  • € 0 per deelnemer

Het Korsakov Kenniscentrum faciliteert specifieke disciplines binnen de Korsakov-zorg door het organiseren van Vakgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten, die idealiter twee keer per jaar plaatsvinden, zijn bedoeld voor kennisdeling- en ontwikkeling, casuïstiek besprekingen, intervisie en netwerken. Het gebruik maken van werkervaring en gedeelde kennis leidt tot het verdiepen van de kwaliteit van de discipline en betere zorg aan de cliënt. Daarnaast leidt het tot het ontdekken van kennishiaten en biedt het mogelijkheden om samenwerkend (wetenschappelijk) onderzoek te verrichten.

Op woensdag 13 december vindt de Vakgroep Geestelijk verzorgers plaats. De start is om 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst gaat vooraf aan het Wetenschapsforum van het Korsakov Kenniscentrum. Ook hier ben je van harte welkom (let op: wel apart aanmelden!).

Voorzitters van de bijeenkomst

Berdien Spoelman (Noorderbreedte) en Ineke Zuurmond (Saffier).

Werk jij als geestelijk verzorger met mensen met het syndroom van Korsakov? Zet deze dag dan alvast in je agenda en meld je aan! Het programma en de documenten krijg je ongeveer twee weken vóór de bijeenkomst toegestuurd.

Meer weten?

Neem dan contact op met coördinator Marga ten Wolde via info@korsakovkenniscentrum.nl

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Vakgroep geestelijk verzorgers