Vakgroep Ergotherapeuten

Vakgroep Ergotherapeuten

  • 13 dec. 10:30 - 13:00
  • 1931 Congrescentrum Oude Engelenseweg 1 ‘s-Hertogenbosch
  • 30 Plaatsen
  • € 0 per deelnemer

Het Korsakov Kenniscentrum faciliteert specifieke disciplines binnen de Korsakov-zorg door het organiseren van Vakgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten, die idealiter twee keer per jaar plaatsvinden, zijn bedoeld voor kennisdeling- en ontwikkeling, casuïstiek besprekingen, intervisie en netwerken. Het gebruik maken van werkervaring en gedeelde kennis leidt tot het verdiepen van de kwaliteit van de discipline en betere zorg aan de cliënt. Daarnaast leidt het tot het ontdekken van kennishiaten en biedt het mogelijkheden om samenwerkend (wetenschappelijk) onderzoek te verrichten.

Op woensdag 13 december vindt de vakgroep Ergotherapie Korsakov plaats. Dat gebeurt op dezelfde plek als waar aansluitend ons Wetenschapsforum plaatsvindt. Ook bij het forum ben je welkom. Let op; meld je hiervoor apart aan. De vakgroep begint om 10.30 uur; inloop vanaf 10.00 uur.

Mocht je een casus over dit thema willen/kunnen inbrengen of een best practise willen delen op het gebied van zorgdomotica zouden we je willen vragen contact op te nemen met het infonummer (info@korsakovkenniscentrum.nl) o.v.v. casus vakgroep Ergotherapie,

Voorzitters:

Erika Deelen (Het Parkhuis) en Gerwin Nysingh (Lelie zorggroep).

 

Meer weten?

Neem contact op met coördinator Marga ten Wolde via info@korsakovkenniscentrum.nl.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Vakgroep Ergotherapeuten