Conferentie Sluiten interne rookruimtes specifieke doelgroepen

Conferentie Sluiten interne rookruimtes specifieke doelgroepen

4 apr. 13:00 - 17:00
Hoeve Landzicht, Oukoop 22, 3626 AW Nieuwer Ter Aa
100 Plaatsen

Dinsdagmiddag 4 april 2023 vanaf 13.00 uur vindt de tweede Conferentie sluiting interne rookruimtes specifieke doelgroepen plaats. Iedereen is welkom vanuit de kennisnetwerken Huntington, Gerontopsychiatrie, NAH+ en Korsakov.

Voor vier specifieke doelgroepen is er een overbruggingsperiode tot 1 juli 2023 om interne rookruimtes te sluiten. Dit zijn mensen met gerontopsychiatrische problematiek, de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov en met niet-aangeboren hersenletsel (NAH+) binnen de langdurige zorg. Om instellingen te helpen het doel van 1 juli 2023 te realiseren, organiseren we deze tweede conferentie. De eerste conferentie vond plaats op 15 september 2022. Ook zijn er binnen het project coaches aangesteld om individuele begeleiding te bieden. Daarnaast worden er vanuit het project diverse concrete handvatten aangereikt, zoals een FAQ. Binnenkort verschijnt er ook een handreiking.

Kennis delen en netwerken
Tijdens deze tweede conferentie wisselen we de laatste kennis, best practices en geleerde lessen uit, en is er veel ruimte om met elkaar te netwerken. Ook blikken we vooruit naar de volgende stappen in het project om de zorg rookvrij te krijgen. De conferentie wordt afgesloten met een hapje en drankje.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, actuele publicaties en praktijkonderzoeken, onze bijeenkomsten en scholingsaanbod.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief

Conferentie Sluiten interne rookruimtes specifieke doelgroepen