Uitnodiging Locatietheater 'Ruimte Reis" Saffiergroep Den Haag

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

25 april 2022

Uitnodiging Locatietheater 'Ruimte Reis" Saffiergroep Den Haag

In dit ambitieuze project wordt er door bewoners van twee Saffier locaties samen met wijkbewoners een theatervoorstelling geschreven, gerepeteerd en opgevoerd. Dit allemaal onder begeleiding van de Vaktherapeuten dans, muziek, en beeldende kunst.

Ga in ‘Ruimte Reis’ mee door het eigenzinnige universum van de spelers, mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en het syndroom van Korsakov, wonend in Nolenshaghe en Domus Nostra en wijkbewoners. Reis door verschillende ruimtes van het gebouw langs planeten waar met dans, muziek, poëzie en beeld een kijkje wordt gegeven in de persoonlijke wereld van de spelers.

Aan de kern van het stuk staan de door de deelnemers ontworpen planeten. Hierin staan persoonlijke herinneringen, levensthema’s en ervaringen centraal die voor de deelnemers belangrijk zijn. Het publiek krijgt tijdens de voorstelling een rondleiding langs de verschillende planeten en zo ook door ‘het universum’ van de bewoners.

Mensen zijn immers veel meer dan patiënt/bewoner en hun ziektebeeld. Met deze vorm van inclusief theater maken willen we de banden tussen de zorglocaties en de wijk versterken, maar willen we ook aan eenieder laten zien hoe wij vorm geven aan inclusie en participatie van bewoners.

Graag zien we u bij de voorstelling! 

Zondag 15 mei |13:30 & 16:00 uur
Zaterdag 21mei |13:30 & 16:00 uur
Zondag 22 mei | 13:30 & 16:00 uur

Adres: Monseigneur Nolenslaan 20 - 22, Den Haag
Reserveer via de website: https://www.saffiergroep.nl/locaties/domus-nostra/theaterproject

 

 

Deel deze post