"Hackathon was leuk en nuttig"

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

29 maart 2021

"Hackathon was leuk en nuttig"

Het KKC kijkt met trots terug op de eerste hackathon bijeenkomst op 9 maart. De eerste stappen om de deelnemende organisaties te leren kennen, zijn gezet. Vanuit deze basis zetten de deelnemers in op een verdere groei. Een eerste visuele impressie van de bijeenkomst vindt u op de site van de samenwerkende organisaties, Netwerq.nu.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. De eerste ideeën zijn opgehaald voor het behalen van de doelstellingen, iedereen heeft kennis met elkaar en elkaars organisaties gemaakt. Ook is er een begin gemaakt met de kennisagenda en de eerste ideeën voor het delen van kennis binnen het onderwijs staan op papier. Zelfs op afstand heeft men kunnen genieten van een verse lunch en elkaars inspirerende gezelschap.

Behalve plezierig was de bijeenkomst dus ook nuttig, zo zegt deelneemster Gea van Dijk in een interview op de site van Netwerq. Zij zag ondanks de verschillende werkveleden dat veel uitdagingen elkaar overlappen en een frisse blik meer dan welkom is.

Deel deze post