Elf instellingen doen mee met sportdag Korsakov

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

22 april 2022

Elf instellingen doen mee met sportdag Korsakov

Maar liefst elf organisaties doen mee met de eerste landelijke sportdag voor mensen met Korsakov. Een fantastisch aantal waar de organisatie bijzonder trots op is!

Op 4 mei vindt de eerste landelijke sportdag Korsakov plaats. Vanuit het hele land komen mensen naar zuid-Limburg om daar samen een dagje gezellig te sporten en spellen te spelen. De organisatie heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar is erin geslaagd een gevarieerd en passend sport- en spelprogramma samen te stellen met onder andere voetbal, knotshockey, vis hengelen en de nodige ontspanning in de vorm van complementaire zorg en lekker eten.

Meer dan 120 deelnemers doen in vijftien teams mee aan de sportdag. De organisatie is blij dat de volgende instellingen zich hebben ingeschreven en wenst hen vast heel veel plezier!

Amsta
Archipel
Atlant
Brabantzorg
Het Parkhuis – Locatie Het Dijckhuis
MeanderGroep
Rivas - locatie Steijndeld afd. De Haven
Saffier – Domus Nostra
SVRZ-Ter Poorteweg
Valkenhof – Taxandria de Vorster
ZorgAccent

Subsidie FNO

De landelijke sportdag Korsakov is mede mogelijk gemaakt door FNO Klein Geluk

FNO Klein Geluk vergroot de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Het programma ondersteunt activiteiten die bijdragen aan eigen regie, sociale participatie of welbevinden. De behoefte van de mensen zelf staat altijd centraal.

Deel deze post